CHP Avcılar İlçe Başkan Adayı Erol Yılmaz iddialı açıklamalar yaptı

CHP Avcılar İlçe Başkan Adayı Erol Yılmaz iddialı açıklamalar yaptı
CHP'den Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan Erol Yılmaz, ilçe başkanlığı seçimleri için adaylığını açıkladı.

HABER MERKEZİ- 2014-2019 yılları arasında CHP Avcılar Belediye Meclis Üyeliği yapan ve 2019 yerel seçimleri öncesinde CHP'den Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan Erol Yılmaz; önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilecek ilçe başkanlığı seçimleri için adaylığını resmen açıkladı.

"Avcılar'da partimizin bayrağını daha yukarıya taşıyacağız" diyen Yılmaz, "CHP için Avcılar bir kaledir. Uzun zamandır kazandığımız ve bayrağımızı önde götürdüğümüz bir yer olan Avcılar'da; yerel seçimler yaklaşırken daha da önde olmak, oy oranımızı daha da yukarılara çıkarmak ve partimizi çok daha güçlü kılmak için yola çıkmış bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Avcılar'da CHP'nin oy oranının ileri taşınması adına ilçenin 10 mahallesinde aktif bir saha çalışması yapmaya hazırlandıklarını da vurgulayan Yılmaz; "Ekibimiz hazır, arkadaşlarımız hazır. CHP için ilçemizde partimizi daha muktedir kılmak ve vatandaşlarımızın derdine derman olabilmek için hazırlıklarımızı yaptık" dedi.

CHP Avcılar İlçe Örgütü üyelerinin desteğini de isteyen Yılmaz; "İlçe başkanlığı seçimlerinde Avcılarlı tüm partililerimizin bir Avcılarlı olarak desteğini bekliyorum. Hep birlikte, ele ele verecek, partimiz için çalışacağız" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.