Gelecek Partili isimden Özdağ'ın 'İçişleri Bakanı' paylaşımına ilginç yorum

Gelecek Partili isimden Özdağ'ın 'İçişleri Bakanı' paylaşımına ilginç yorum
Gelecek Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Özdağ'ın Suriyeli sığınmacıları İçişleri Bakanı olarak kendisinin göndereceği ile ilgili yaptığı açıklamada "Şaka sanırım. Kazanmak için her yol mübah değildir" dedi.

DHA- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ikinci turda destekleyeceklerini açıkladı.

Millet İttifakı'nın bileşenlerinden olan Gelecek Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Özdağ'ın Suriyeli sığınmacıları İçişleri Bakanı olarak kendisinin göndereceği açıklaması ile ilgili sözlerini dalgaya aldı.

Özdağ, görüşmeden önce yaptığı paylaşımda "Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin." demişti.

Söz konusu bu paylaşım Özdağ'ın İçişleri Bakanı olarak görev verildiği şeklinde söylemlere yol açtı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci de konuya ilişkin ilginç yorumda bulundu.

Temurci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sayın Özdağ günün şakasını yapmış sanırım. Bir şaka da benden. Bu adam "İçişleri Bakanı olacağım" diyorsa, Sayın Soylu kesin kalacak demektir. Bir toplumsal barış projesi olan Millet İttifakı, göç ve sığınmacı problemini çözmeyi taahhüt etmiştir. Kazanmak için her yol mubah değildir" ifadelerini kullandı.

CHP iddiaları yalanladı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özdağ’a içişleri bakanlığı görevinin verildiği iddialarını yalanlayarak Ümit Özdağ ile yapılan görüşmede bakanlık konusunun hiçbir şekilde yer almadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı kabinesini Millet İttifakı'nı oluşturan partilerle yapacağı toplantılar sonrasında belirleyeceğini dile getirdi.

Öte yandan "Protokol dışındaki haberler dezenformasyondur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.