Sinan Oğan muhalif seçmene seslendi, eleştirilere yanıt verdi

Sinan Oğan muhalif seçmene seslendi, eleştirilere yanıt verdi
ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, diğer iki adaydan birine destek verse de bunun bedavadan olmayacağı söylemi üzerinden hedef alındı. Gelen eleştirilere yanıt verdi.

EMİNE KAŞIKCI- Gazeteci Bahar Feyzan’ın YouTube kanalında konuşan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan "Seçimin en büyük sürprizi bizim ikinci tura kalmamız." dedi.

Seçimin ikinci tura kalması olasılığını değerlendiren Oğan, bakanlık gibi taleplerde bulunacağını, diğer iki adaydan birine destek verse de bunun bedavadan olmayacağını söylemişti.

Oğan şöyle konuşmuştu:

“İstişareyle açıklayacağız. Tabanımıza, bize oy verenlere, bize imza verenlere soracağız. Kamuoyunda bununla ilgili bir değerlendirme yapacağız. Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Taleplerimizin başında terörle arasına mesafe koymak olacak. Tabii ki biz bedavadan ortak olmayacağız. Bakanlıklar gibi taleplerimiz olacak. Anlaşırsak hükümetin içerisinde olacağız. Anlaşamasak da o zaman yolumuza bakacağız.”

Söz konusu Oğan'ın söylemleri yankı uyandırmış ve "bedavadan olmayacağı" ifadesi tepkilere yol açmıştı.

Oğan, gelen tepkilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın paylaşımını alıntılayan Oğan, ilkeler çerçevesinde meseleye baktıklarını söyleyerek seçimin son gününde açıklamalarının kesilip manipüle edildiğini ifade etti.

Oğan şu ifadeleri kullandı:

Seçimin son günü bizim açıklamalarımızı kesip biçip bazı odakların manipüle ettiğini görüyorum. Biz pazarlığı Amerika’yla, Rusya ile PKK veya Pyd ile veya fetö ile veya ne olduğu belirsiz kişi veya kurumlarla yapmadık, yapmayız. Bizim hedefimiz ikinci tura kalmaktır. Şayet kalamazsak ve bizim kritik bir rol üstlendiğimiz bir sonuç ortaya çıkarsa biz ilkeler pazarlığı yaparız. Bulunacağımız yerde Yediemin oluruz, bu ülkenin sigortası oluruz.

Oğan yaptığı bu paylaşımın ardından tekrar tepkisini ortaya koyan mesaj paylaştı.

Twitter’daki muhalif seçmene seslenerek haksız itham ve saldırılarda bulunulduğunu söyleyerek "İkinci turunda bizim seçmen tabanımızın desteğine ihtiyaç duymayacaksınız sanırım" dedi.

Paylaşımında şunları söyledi:

"Seçimlere bir gün kala konuşmalarımı bağlamından koparıp bize haksız itham ve saldırılarda bulunduğunuza göre seçimlerin ikinci turunda bizim seçmen tabanımızın desteğine ihtiyaç duymayacaksınız sanırım. Şu ana kadar Cehennemin kapılarını kapatacağız” sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım. Eğer biz ikinci tura kalamazsak bizim seçmen tabanını şimdiden küstürerek ikinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.