Ümit Özdağ'ın kararı ne olacak? Yarın için saat verdi

Ümit Özdağ'ın kararı ne olacak? Yarın için saat verdi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yarın saat 11.00'de parti genel merkezinde düzenleyeceği basın toplantısında, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna ilişkin partisinin kararını açıklayacağını duyurdu.

EMİNE KAŞIKCI- ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlerin ilk turunda yüzde 5,17 Sinan Oğan'ın vereceği karar merakla beklenirken Halk TV'ye konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, yarın cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna ilişkin kararını açıklayacağını söyledi.

ATA İttifakı'nın üyesi Adalet Partisi'nin Genel Başkanı Vecdet Öz ise ATA İttifakı resmen sona erdiğini duyurmasının ardından Özdağ'da bu iddianın doğru olduğunu kabul ederek "Ata İttifakı dağılmıştır” demişti.

Oğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumunu bugün saat 17.00’da düzenleyecekleri basın toplantısı ile açıklayacaklarını söylemişti.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasında görüşme gerçekleşmiş ve sonrasında bu görüşmenin hemen ardından Sinan Oğan da Dolmabahçe'de Erdoğan'la bir araya gelmiş ve yaklaşık 1 saat süren görüşmede herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Bugün Sözcü’den İsmail Saymaz’a konuşan Oğan, Özdağ ile kararlarının aynı olmak zorunda olmadığını ifade etmişti.

Saymaz, Kılıçdaroğlu'nun hafta başında Oğan'la gizli bir toplantı yaptıklarını ve bu görüşmenin gizli tutulduğunu ileri sürdü.

Kılıçdaroğlu'nun Özdağ'ı ziyaretinde ise Kılıçdaroğlu'nun herhangi bir teklifte bulunmadığı ve dolayısıyla Özdağ'ın memnun kalmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.