Bahçeli’nin oy kullandığı sandıktan ne sonuç çıktı?

Bahçeli’nin oy kullandığı sandıktan ne sonuç çıktı?
14 Mayıs 2023 seçimlerinde Devlet Bahçeli’nin oy kullandığı seçim sandığında ilk parti kim oldu, Cumhurbaşkanlığı için en çok oy kime çıktı?

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Fatma Müge Yücetürk - Türkiye 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandık başına gitti. Tüm yurtta oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklarda oy sayımı başladı. Oy sayımının sonucu en merak edilen sandıklar ise siyasi parti liderlerinin oy kullandığı sandıklar oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oy kullandığı sandıkta durum ne? Bahçeli’nin sandığında en çok oyu kim aldı? İşte cevaplar…

Cumhur İttifakı içerisinde yer alan MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Ankara’da kullandı. Çankaya’da Anıttepe Ortaokulu’nda sandık başına giden Bahçeli’nin oy kullandığı sandıktan çıkan sonuç büyük merak konusu oldu.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde oy sayımı henüz tamamlanmazken, Bahçeli’nin oy kullandığı sandıktan çıkan resmi sonuç da açıklanmadı. Devlet Bahçeli’nin sandığından çıkan sonuç açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.