CHP’den “müşahit” açıklaması geldi! Müşahit olmak isteyenler nereye başvurmalı?

CHP’den “müşahit” açıklaması geldi! Müşahit olmak isteyenler nereye başvurmalı?
CHP'li Muharrem Erkek, 28 Mayıs seçimlerinde müşahit olmak isteyenlerin nereye başvurması gerektiğini açıkladı.

Cansev Temuçin - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı basın toplantısında çok sayıda müşahite ihtiyacımız var demişti. Bunun üzerine, CHP’nin Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı Muharrem Erkek’ten bir açıklama geldi. Erkek, 28 Mayıs seçimlerinde müşahit yani gözlemci olmak isteyenler için yol gösterdi.

CHP’li Muharrem Erkek, kişisel Twitter hesabından açıklandığı kısa bir bilgilendirme notuyla Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turunda görev yapmak isteyenlere adres verdi. Erkek, 28 Mayıs 2023 Pazar günü düzenlenecek 2. tur Cumhurbaşkanı Seçiminde müşahit olarak çalışma isteyenlerin CHP’nin il ve ilçe başkanlıklarına başvuru yapabileceklerini açıkladı.

Muharrem Erkek tweet’inde şu ifadelere yer verdi; “BİLGİLENDİRME: Seçim günü müşahit (gözlemci) olarak görev almak isteyen seçmenler il ve ilçe başkanlıklarımıza başvurabilirler.”

Kılıçdaroğlu en az 1 milyon demişti!

Bilindiği gibi Kemal Kılıçdaroğlu bugün yaptığı açıklamalarda, "28 Mayıs'ta sandığa gitmek ve tehlikeleri önlemek hepimizin ahlaki, vicdani ve vatani bir görevidir. İşte bunun için en az 1 milyon insan sandık başında olacağız. Sevgili vatandaşım seni de oy attığın sandığın başında bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.