CHP’li vekile sandık başında darp!

CHP’li vekile sandık başında darp!
CHP’li Özgür Özel’den Şanlıurfa’da sandık başında görev yapan İstanbul Milletvekilli Ali Şeker’in darp edildiğini açıkladı.

Fatma Müge Yücetürk - CHP’li Özgür Özel, Şanlıurfa’da sandık başında meydana gelen bir olayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kişisel Twitter hesabından paylaştığı iki mesajla Şanlıurfa’da yaşanan darp olayını anlatan Özgür Özel, İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in darp edildiğini açıkladı.

Özel ilk paylaşımında; “İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, ilk turda bütün oyların kullanıldığı ve tek adaya çıktığı Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapıyor. Kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için müşahitlerimizle darp edildi, telefonları kırıldı.” açıklamalarına yer verdi.

Hemen ardından bir mesaj daha yayınlayan Özgür Özel, “Köyde jandarma var ancak sayısı yeterli değil. Buradan yetkilileri uyarıyoruz, sandık güvenliğini sağlayın, görevli arkadaşlarımızın ve müşahitlerin can güvenliğini sağlayın. Kanuna aykırı emir, talimat, talep ve uygulamalar karşısında görevinizi yapın.” ifadeleri ile durumu değerlendirdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.