Davut Güloğlu aday oldu mu? Davut Güloğlu nereden aday?

Davut Güloğlu aday oldu mu? Davut Güloğlu nereden aday?
Yeniden Refah Partisi’ne katıldığı bilinen Davut Güloğlu, partinin milletvekili adayları arasında yer aldı mı? Güloğlu nereden aday oldu?

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Fatma Müge Yücetürk - Yeniden Refah Partisi’nin kesin milletvekili aday listesini YSK’ya teslim etmesinin ardından aday olan isimlerin kimliği de merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu da Yeniden Refah Partisi’nde aday olması beklenen isimler arasında yer alıyordu. Peki Güloğlu listelerde yer buldu mu? Davut Güloğlu hangi şehirden, kaçıncı sıradan aday gösterildi? İşte merak edilen yanıtlar…

Seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında katılan Yeniden Refah Partisi’nin il il milletvekili aday listesini açıkladı. YSK’ya teslim edilen listede, şarkıcı Davut Güloğlu da yer aldı. Güloğlu, Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı gösterildi. Davut Güloğlu aynı zamanda partinin Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı olarak da görev yapıyor.

Davut Güloğlu kimdir, yaş yaşında?

Davut Güloğlu, 1 Ocak 1972 tarihinde Rize Yenigüzel’de doğdu. Güloğlu, 2001 yılında çıkardığı Nurcanım şarkısı ile geniş kitlelerce tanındı. 11 çocuklu bir ailenin yedinci çocuğudur. 17 Eylül 2006 tarihinde yayımlanmaya başlayan 'Sev Kardeşim' adlı dizide Hande Ataizi ile başrolü paylaştı. 2011'de Kanaltürk televizyonunda 'Hayata Gülerken' adlı sabah kuşağı programında Ece Erken ile birlikte sunuculuk yaptı. 20 Şubat 2022 tarihinde Yeniden Refah Partisi'nde Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.