Devlet Bahçeli oyunu kullandı

Devlet Bahçeli oyunu kullandı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs seçimleri için sandık başına gitti.

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Cansev Temuçin - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oyunu Ankara'da kullandı.

Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çankaya'da Anıttepe İlkokulu'nda 1296 no'lu sandıkta oyunu kullandı.

Bahçeli seçimi nerede takip edecek?

Oyunu kullanmasının ardından okul çıkışında basın mensuplarına konuşan Bahçeli, seçim sonuçlarını MHP Genel Merkezi'nde takip edeceğini açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Anıttepe Ortaokulu'nda 1296 numaralı sandıkta, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı. Bahçeli, oyunu kullandıktan sonra çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Cenabı Allah nasip etti, bugün oyumuzu verme görevimizi yerine getirmiş olduk. Türk siyasi hayatında önemli bir seçim. Bu seçime yüksek bir katılım olduğu görülmekte. İnşallah milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bütün siyasi partilerimize başarılar diliyorum" dedi. Bahçeli, seçim sonuçlarını partiden takip edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.