Erkan Baş adaylıktan çekilecek mi? İnce’ye rest çekmişti!

Erkan Baş adaylıktan çekilecek mi? İnce’ye rest çekmişti!
Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesinin ardından gözler TİP Genel Başkanı ve İstanbul 3. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Erkan Baş’a çevrildi.

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Cansev Temuçin - 14 Mayıs seçimlerine üç gün kala siyaset arenası hareketlendi. Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi üzerine pek çok farklı konu da gündeme gelmeye başladı. Bu konulardan biri de Erkan Baş'ın geçtiğimiz günlerde sarf ettiği sözlerle ilgili oldu.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı ve İstanbul 3. Bölge 1. sıra milletvekili adayı olan Erkan Baş, geçtiğimiz günlerde Muharrem İnce ile bir söz düellosu yaşamıştı. İnce'nin kendisine yönelik olarak "Kendisine bir teklifte bulunayım. İstanbul 3. bölge adaylığından çekilsin, bizim adayımızı desteklesin" demişti. Baş da İnce'nin bu sözlerine cevaben, "Çekilmek için benim çekilmemi şart koşuyorsa buyursun çekilsin, ben de çekilirim" ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından sessizliğini koruyan Erkan Baş'ın alacağı tavır merak konusu oluyor.

Erkan Baş'tan Muharrem İnce'ye: Buyursun çekilsin, ben de çekilirim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.