Kadıoğlu gitti, Şenocak geldi!

Kadıoğlu gitti, Şenocak geldi!
Eski Esenyurt Belediye Başkanı AK Parti İstanbul 3. Bölge 8. sıra milletvekili adayı olup daha sonra çekildiğini açıklayan Necmi Kadıoğlu’nun yerine Bayram Şenocak aday gösterilecek.

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Necdet Oktay Apaydın-   Esenyurt Belediye Başkanı AKP İstanbul 3. Bölge 8. sıra milletvekili adayı Necmi Kadıoğlu’nun yerine kimin aday gösterileceği belli oldu.

Millyet'in haberine göre, AK Parti'nin milletvekili listelerinde yapacağı değişiklikler kesinleşti. Buna göre, adaylıktan çekilen eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yerine AK Parti İstanbul eski İl Başkanı MKYK Üyesi Bayram Şenocak aday gösterilecek. Öte yandan parti listelerde iki değişikliğe daha gidilecek.

Yapılan son düzenlemelerle Kadıoğlu’ndan boşalan AK Parti İstanbul 3. Bölge 8. sıra milletvekili adaylığına Bayram Şenocak alındı. Ayrıca belirlenen süre içerisinde Belediye Meclisi Üyeliğinden istifa etmediği belirlenen İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Mustafa Naim Yağcı’nın yerine de avukat Muhammet Enes Savaş aday gösterilecek. Son olarak AK Parti’nin Samsun’dan 8. sıradan aday olarak gösterdiği ancak yerini beğenmediği için adaylıktan çekildiğini açıklayan Kadir Kayan’ın yerine de bir isim belirlenerek son liste YSK’ya teslim edilecek. 

[related-posts id="98707" color="bg-primary"][/related-posts]

[related-posts id="98710" color="bg-primary"][/related-posts]

[related-posts id="98719" color="bg-primary"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.