Kaftancıoğlu’ndan İnce’ye şok yanıt: İnce hesaplarla uğraşanlara halk dersini verecek!

Kaftancıoğlu’ndan İnce’ye şok yanıt: İnce hesaplarla uğraşanlara halk dersini verecek!
CHP ile Muharrem İnce arasında sular durulmuyor. Memleket Partisi’nin Milet İttifakı’na davet etmediklerini açıklayan İnce’ye Canan Kaftancıoğlu’ndan zehir zemberek yanıt!

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Cansev Temuçin - Canan Kaftancıoğlu’ndan, Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye şok sözler..

Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından, Muharrem İnce’nin son yaptığı açıklamayı paylaşarak sert bir yorum yaptı. İşte Kaftancıoğlu’nun o paylaşımı..

“İnce hesaplar…”

Muharrem İnce, dün yaptığı açıklamada Millet İttifakı kurulurken Memleket Partisi’nin yok sayıldığını ve davet edilmediğini söylemişti. Bu sözler CHP cephesinde büyük yankı uyandırdı. Bugün sosyal medya hesabından konu ile ilgili düşüncelerini paylaşan isimlerden biri de Canan Kaftancıoğlu oldu. Kaftancıoğlu söz konusu paylaşımında İnce’ye yönelik olarak, “ Yaptıklarını ya da yaşadıklarını gerekçelendirmek için aynaya bakmak yerine bahanelere sığınanlardan hazzetmedim hiç. Ne güzel söylemiş atalarımız Sorumluluk denilen şey önce  iğneyi kendine batırmakken, kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek” ifadelerini kullandı.

Bakalım bu açıklama sonrasında Muharrem İnce’den Canan Kaftancıoğlu’na bir yanıt gelecek mi?

Ne olmuştu?

Cumhuriyet gazetesine konuşan Muharrem İnce, Millet İttifakı’nın kuruluş aşamasında Memleket Partisi’nin yok sayıldığını söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı; “"29 Mart’tan önce veya sonra Kılıçdaroğlu’yla hiçbir görüşmem olmadı. Yakınındaki kişilerin bazıları kendilerini siyasi aktör yapmak için çıkıp açıklamalar yaptı. Önemsemedim. Ben Sayın Kılıçdaroğlu’yla görüşmeyen birisi değilim. Özel telefonlarımızı bilmeyen insanlar değiliz. Ama herhangi bir görüşmemiz olmadı. Millet İttifakı’nı kurarken davet edilmedik, mutabakat metinleri yapılırken davet edilmedik. Yok sayıldık. Biz ittifaklara karşı değiliz ama ittifaklar omurgalı olmalıdır. Onlarınki menfaat ittifakı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.