Liderler seçimi nerede takip edecek?

Liderler seçimi nerede takip edecek?
14 Mayıs seçimleri için sandık başına gitmeye başlayan liderler, seçimleri nerede takip edeceklerini de açıklıyor.

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Ali Birerdinç - Türkiye’de seçim heyecanı yaşanıyor. 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandık başına gitmeye başlayan isimler arasında siyasi parti liderleri de bulunuyor. Oyunu ilk kullanan lider DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan oldu. Daha sonra ise İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul’da sandık başına gitti. Her iki lider de seçimleri nerede takip edeceklerini basın mensupları ile paylaştı.

Oyunu kullanan Akşener, Ankara'ya geçiyor

İyi Parti Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Meral Akşener oyunu İstanbul Üsküdar’da Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde kullandı. Oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Akşener, seçimleri Ankara’dan takip edeceğini açıkladı.

Babacan da açıkladı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da Ankara’da eşi Zeynep Babacan ile birlikte sandık başına gitti. Oyunu kullanmasının ardından açıklamalarda bulunan Babacan, seçim sonuçlarını Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde takip edeceğini açıkladı.

İmamoğlu da başkente geçiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu da oyunu İstanbul Beylikdüzü'nde kullandı. İmamoğlu günün ilerleyen saatlerinde seçim sonuçlarını takip etmek için Ankara'ya geçeceğini belitti.

Diğer liderlerin seçimi takip edecekleri yerler belli olunca haberimiz güncellenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.