Mehmet Umut Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer’in oğlu aday oldu!

Mehmet Umut Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer’in oğlu aday oldu!
Ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in oğlu milletvekili adayı oldu. Peki Mehmet Umut Tuncer hangi partiden aday oldu, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Ali Ozan Birerdinç - Mahmut Tuncer’in milletvekili adayı olan oğlu Mehmet Umut Tuncer’in hayatı araştırılmaya başlandı.

Mehmet Umut Tuncer hangi partiden aday?

Mahmut Tuncer’in oğlu olan Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, AK Parti’den milletvekili adayı oldu.

Nereden aday gösterildi?

AK Parti listelerinde yer bulan Tuncer, Aydın’dan 5. sıradan aday gösterildi. Mehmet Umut Tuncer, 14 Mayıs Milletvekili Seçimlerinde 28. Dönem milletvekili olup Meclis’e girmek için yarışacak. Adaylığının açıklanmasının ardından Mehmet Umut Tuncer’in kim olduğu da büyük merak konusu oldu. Türkücü Mahmut Tuncer’in oğlu olduğunun ortaya çıkmasının ardından vatandaşlar “Mehmet Umut Tuncer kim?” sorgulaması yapıyor. İşte vekil adayının hayatı…

Mehmet Umut Tuncer kimdir?

1981 yılının Şubat ayında Ankara’da doğdu. Çocukluğu Ankara’da geçen Tuncer, İstanbul ve İzmir’de de yaşadı. Ön lisans eğitimine Dokuz Eylül Üniversitesi’nde başladı. Akdeniz İletişim Fakültesi’nde eğitimine devam etti. Yüksek lisans ve doktorasını Akdeniz Üniversitesi’nde yaptı. Akademik hayatına Antalya’da başlayan Tuncer daha sonra Aydın’a yerleşti. Aydın Adnan Mendere Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim üyeliği yapmaya başladı. Doçentliğini iletişim alanında yaptı. Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde dekan yardımcılığı yaptı. Aynı dönemde rektör danışmanlığı görevinde de bulundu. Halen Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevini yürütüyor. Mehmet Umut Tuncer, 2009 yılında Doç. Dr. Aslı İcil Tuncer’le evlendi. Çiftin 2014 yılında bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.