Memleket Partili Cem Saygı kimdir, kaç yaşında?

Memleket Partili Cem Saygı kimdir, kaç yaşında?
Yaptığı dansla büyük olay yaratan Memleket Partisi’nin genç milletvekili adayı Cem Saygı’nın hayatı merak ediliyor.

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Fatma Müge Yücetürk - Memleket Partisi’nin en genç milletvekili adayları arasında yer alan Cem Saygı, sosyal medyada yayınlanan dans videosu ile viral olmuştu. Bunun üzerine vatandaşlar Cem Saygı’nın kim olduğunu ve nereden milletvekili adayı gösterildiğini araştırmaya başladı. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları..

Memleket Partisi’nin 14 Mayıs 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde yarışacak milletvekili adaylarının kesin listesinin açıklanmasının ardından listedeki bazı isimler merak konusu oldu. Cem Saygı da bu isimler arasında yerini aldı.

Nereden aday oldu?

Çeşitli sosyal medya platformlarında gençlerle dans ederken görüntüleri yayınlanan ve büyük yankı uyandıran Cem Saygı, Memleket Partisi’nin Zonguldak 5. sıradan milletvekili adayı oldu.

Cem Saygı kimdir?

Yaşamı ile ilgili detaylı bilgiler bulunmayan Cem Saygı’nın TikTok hesabı ve kullanıcı adı da merak ediliyor. Saygı’nın TikTok kullanıcı adı ise @cemsaygi67. Saygı kişisel hesabından, milletvekili adayı gösterildikten sonra “Milletvekili adayı olarak hizmet için geliyoruz” paylaşımda bulunmuştu.

Memleket Partisi inceleme başlattı

Öte yandan dans ettiği görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından büyük yankı uyandıran Cem Saygı ile ilgili parti yönetimi hareket geçtiği öğrenildi. Memleket Partisi, Cem Saygı ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.