Osmaniye’de MHP ne kadar oy aldı?

Osmaniye’de MHP ne kadar oy aldı?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’de 14 Mayıs seçimleri nasıl sonuçlandı?

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Cansev Temuçin - 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin tamamlanmasıyla oy dağılımı merak konusu oldu. En çok merak edilen bölgelerden biri de Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye. MHP liderinin memleketinde Cumhurbaşkanlığı yarışında kim önde? Osmaniye’de MHP ne kadar oy aldı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye, 14 Mayıs seçimlerinin sonuçlarının en çok araştırıldığı illerin başında geliyor. Aynı zamanda 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden de etkilenen kentlerden olan Osmaniye’de hem Cumhurbaşkanlığı yarışında hem de milletvekili seçiminde ipi kimlerin göğüslediği soruşturuluyor.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde sandıklardan çıkan sonuç netleşmediği için Osmaniye’de MHP’nin aldığı oy oranı henüz açıklanmadı. Kesin sonuç açıklandığında Cumhurbaşkanlığı yarışını Osmaniye’de kimin önde bitirdiği ve milletvekili seçimleri için diğer partilerin ve MHP’nin Osmaniye’de aldığı oy oranı haberimizde olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.