Özdağ’dan ilk destek mesajı geldi: Kılıçdaroğlu’na kefilim!

Özdağ’dan ilk destek mesajı geldi: Kılıçdaroğlu’na kefilim!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ndan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ilk destek mesajı geldi.

Fatma Müge Yücetürk - Dün bir mutabakat metni imzalayarak 28 Mayıs seçimleri için işbirliğine giden Ümit Özdağ’dan Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı geldi.

Kişisel Twitter hesabından bir mesaj yayınlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na kefil olduğunu açıkladı. Sığınmacıların sorunu üzerinden mesajını dile getiren Özdağ, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlerin de bir referandum olduğunu ifade etti.

“Göçmenistan” vurgusu

Kılıçdaroğlu ile bir fotoğrafını paylaşarak mesajını ileten Özdağ’ın paylaştığı resimdeki “Göçmenistan” yazısı da dikkat çekti. Özdağ’ın paylaşımının tamamında şu ifadeler yer aldı: “28 Mayıs bir referandum. 13 milyon sığınmacı gitsin mi kalsın mı? Erdoğan dersen kalacaklar ve sayıları artacak. Kılıçdaroğlu dersen gidecekler ve yenileri gelmeyecek. Kılıçdaroğlu’nun bu sözüne kefilim. yollayacağız. “

fw9aclvwaaaa8n5.jpg


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.