Sandık dolarsa ne olacak? 2. sandık açılacak mı?

Sandık dolarsa ne olacak? 2. sandık açılacak mı?
Yüksek bir katılım oranına sahne olan 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçiminde sandıklar dolarsa ne olacağı merak konusu oluyor.

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Cansev Temuçin - Türkiye 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandık başına gitti. Oy verme işlemleri halen devam ederken, seçimlere yoğun bir katılım olduğu gözlendi. Çok sayıda sandık henüz öğlen saatlerinde dolarken, dolan sandıklara ne olacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı? Peki oy kullanılan sandık doluysa 2. sandık açılıyor mu? Dolu sandıklarda nasıl oy kullanılacak?

2. sandık açılıyor mu?

CHP’li Canan Kaftancıoğlu 14 Mayıs seçimlerindeki yoğun katılım ile ilgili bir açıklama yaptı. Kişisel Twitter hesabından bir açıklama yayınlanan Kaftancıoğlu, “dolu sandık” konusuna da değindi, “2. sandık açılıyor mu?” sorusuna yanıt verdi.

Kaftancıoğlu paylaşımında, “Sevgili İstanbullular, sandıkları oylar sayılırken patlatacağız:) demiştik, görünen oy verilirken de hınca hınç dolmuş sandıklar.. Sandıklar ağzına kadar doldu ne yapalım diye soranlara: 2. sandık olmuyor sandığı görevliler sallayarak ve siz de güçlüce iterek atacaksınız artık” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.