Sinan Oğan ile Ümit Özdağ farklı adayları mı destekleyecek?

Sinan Oğan ile Ümit Özdağ farklı adayları mı destekleyecek?
Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, ses getirecek bir iddia ortaya attı. Özdağ ile Oğan’ın Cumhurbaşkanı adayı seçiminde yolları ayrılıyor mu?

Fatma Müge Yücetürk - Türkiye 28 Mayıs 2023 Pazar günü düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turuna hazırlanırken tüm gözler Sinan Oğan’ın destekleyeceği adaya çevrilmiş durumda. ATA İttifakı ortaklarından Zafer Partisi’nin genel başkanı Ümit Özdağ ile bir görüşme yapan Sinan Oğan’ın kararını 22 Mayıs Pazartesi günü açıklayacağı biliniyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk bugün köşesine çok konuşulacak bir iddiayı taşıdı. Buna göre, Ümit Özdağ ile Sinan Oğan, 28 Mayıs seçimlerinde farklı adayları destekleyebilir.

Saygı Öztürk’ün köşe yazısında aktardığı bilgilere göre, Ümit Özdağ partisinin genel idare kurulu toplantısında Sinan Oğan ile yollarının ayrılabileceğini söyledi. Öztürk, Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz’ün sözlerine dayandırdığı iddiasında ise ikinci tur seçimlerinde Ümit Özdağ’ın tarafsız kalacağını belirttiğini aktardı.

Bilindiği gibi ATA İttifakı ortaklarından Adalet Partisi, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turundan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı almıştı.

Kararını yarın açıklayacak olan Sinan Oğan’ın, Ümit Özdağ ile aynı adayı destekleyip desteklemeyeceği merak konusu oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.