Trabzonsporlulardan Ünal Karaman'a yoğun ilgi! Konya seçim sonuçları listede

Trabzonsporlulardan Ünal Karaman'a yoğun ilgi! Konya seçim sonuçları listede
 DAMGA Editörü
14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri'nde İYİ Parti'den aday olan Ünal Karaman, uzun süre görev yaptığı Trabzon'da unutulmadı. Karaman günün en çok arananları arasında yer aldı.

Dün gerçekleşen 14 Mayıs Genel Seçimleri'nde cumhurbaşkanlığı yarışının 2. tura kalması hemen hemen kesinleşirken parlamento da şekillendi. İYİ Parti'nin Konya'da aday gösterdiği Ünal Karaman'ın durumunu en yakından takip edenler Trabzonlular oldu. Eski oyuncusu ve teknik direktörünü unutmayan bordo mavililer, Karaman'ın meclise girip giremediğini öğrenmek istedi.


Listede yer aldı

İYİ Parti'den aday gösterildikten sonra hummalı bir çalışma içerisine giren Ünal Karaman, İYİ Parti'nin Konya şehrindeki 1 numaralı ismiydi. Şehirde %8.72 oy toplayan parti, 1 milletvekili çıkardı. Ünal Karaman artık Konyalılar için mecliste çalışacak ve sorunlarını paylaşarak çözüm bulmaya çalışacak.

lkare-1684134414-9488.webp

Trabzon'da 2. sırada

Google Trends verilerine göre bugünün en çok aranan ikinci konusu Konya seçim sonuçları oldu. Ünal K araman'ın milletvekili görevini üstlenip üstlenmeyeceğini merak eden Trabzonspor taraftarları sıkça sorgulamada bulundu. İlk sırada ise otogar var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.