Gazete Damga - 13.08.2018 Gündemi

1- Dolar ve euroda yeni hafta: Dün akşam saatlerinde piyasaların kapaplı olmasına rağmen yükselen dolar 6.94'ten, euro da 7.87'den işlem görüyor

2- Altın yükselişe devam ediyor: Gram altın fiyatı 263,46 liradan alınırken 265,73 liraya satılarak işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatı 430,33 liradan alınırken 439,15 liraya satıldı. Cumhuriyet altını fiyatı ise 1.771,28 liradan alınırken 1.789,18 liradan satılıyor.

3- Biz bu savaşı kazanacağız!: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı açıklamada; ‘Bu algı operasyonu ekonomimik savaşın bir parçasıdır. Biz bu savaşı kazanacağız’ dedi.

4- Devlet de kemer sıksın!: Ekonomik alandaki milli seferberlik çağrısına vatandaşlar olumlu bakarken, diğer yandan da kamudaki israfın önüne geçilecek tedbirlerin alınmasına zorunluluk olarak bakılıyor.

5- 47 terörist etkisiz hale getirildi: İçişleri Bakanlığı, 7 gün içerisinde yürütülen operasyonları kapsamında 6'sı sözde üst düzey olmak üzere 47 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

6- Kurban pazarı mutlu etmiyor: Ekonomideki son dalgalanmalar kurban satışını da etkiledi. Kurban satışı yerlerinde alıcı da satıcı da mutsuz. Satıcılar maliyetlerin yüksekliğinden şikayet ederken, alıcılar ise ekonomik belirsizliğin etkilediğini söylüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Videolar Haberleri