Emre Mor'un 'yürdüğü' Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Futbola başladığından bu yana çapkınlıkları ile gündemden düşmeyen Emre Mor ile adı geçen Yağmur Taktaş'ın ünlü futbolcuya mesaj atmaması gündemi bir hayli meşgul etti. Yağmur Taktaş hakkında binlerce arşatırma yapılıyor. Peki Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Emre Mor'un yeni hedefi Yağmur Taktaş oldu. Instagram'dan mesaj gönderdiği (sosyal medya deyimiyle yürümek) İşte Benim Stilim yarışmacısından istediği yanıtı alamayan milli futbolcunun ardından gözler güzel isme çevrildi. Herkes Emre Mor'u reddeden Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorularını sorarak yanıt arıyor. İşte detaylar...
 

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Yağmur Taktaş, 1996 yılında dünyaya geldi. Adana'da Anadolu Lisesi mezunu. Alışveriş yapmak, yemek yemek, yemek yapmak, arkadaşlarıyla sosyal aktiviteler yapmak en sevdiği şeyler arasında. Yağmur yılın ara ara bölümlerinde fitnessa yoğunlaşır. Gözlükler ve şapkalar Yağmur'un vazgeçilmezleri arasında. Yumurtaya alerjisi var, asla yemiyor. Balık burcu. Ruh haline ve yerine göre giyinmeyi tercih ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Adanalı fenomen Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşında, öldü mü, öldürüldü mü?

Magazin Haberleri