14 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları | Savaşçı, O Ses Türkiye ve Elimi Bırakma reytingleri

Televizyon ekranlarına damga vuran yapımlar belli oldu. Savaşçı, Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı, O Ses Türkiye, Elimi Bırakma Nefes Nefese, Para Tuzağı ve ana haber bültenlerinin yanısıra Rusya - Türkiye milli maçı arasından hangisi birinciliği kazandı? İşte 14 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları

Pazar akşamları artık kıyasıya bir mücadeleye sahne oluyor. Eskiden haftanın son günü olması sebebiyle birçok kanal dizilerinin tekrarlarını yayınlıyordu. Ancak durum değişti. Artık birbirinden iddialı diziler, yarışmalar, filmler ve ana haber bültenleri günü lider olarak tamamlamak için gayret gösteriyor. Dün Elimi Bırakma'nın yayınlanmayacağı düşünülüyordu ancak ekranlara geldi. Türkiye'nin Rusya ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği Uluslar Ligi maçı günün seyrini değiştirebilir. TRT 1 güne iki yayınla damga vurabilir. 14 Ekim Pazar Reyting Sonuçları içerisinde belirleyici dizilerden biri olan Elimi Bırakma'nın yanısıra Savaşçı zirvenin en büyük adaylarından. Geçen sezon büyük bir oranda liderliği bırakmayan dizi geçen hafta da zirvedeydi. TV8'in fenomen yarışması O Ses Türkiye de yine iddialı. Acun Ilıcalı'nın en önemli yarışmalarından biri olan ve her hafta milyonları ekran başına bağlayan O Ses Türkiye jüri üyeleriyle de göz kamaştırıyor. Her hafta yepyeni yeteneklerin izlendiği programın kaçıncı olacağı merka ediliyor. Ana haber bültenleri arasında ATV, FOX ve Show TV önde gidiyor. İlk 10'a girmeyi büyük ölçüde başaran bu üç kanalın dünkü verileri de zirveyi şekillendirecektir. Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Bir Litre Gözyaşı da geçen haftanın üzerine koyarak yukarıya tırmanmak isteyecek. 14 Ekim 2018 Pazar Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.



Geçen hafta ne oldu?
7 Ekim 2018 Reyting sonuçlarına göre Pazar günü ekrana gelen yapımlar arasında Savaşçı dizisi Total'de zirveyi kaparken AB grubunda ise zirvenin sahibi TV8'de ekrana gelen O Ses Türkiye oldu. Totalde Savaşçı birinci, Elimi Bırakma ikinci, O Ses Türkiye üçüncü oldu. AB grubunda ise O Ses Türkiye birinci, Elimi Bırakma ikinci, Savaşçı üçüncü sırada yer aldı. Ana Haberlerde ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber bülteni yine tüm rakiplerine fark atarak açık ara birinci oldu.



Savaçı 14 Ekim reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Albay Kopuz ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri Yüzbaşı Bahtiyar’ın engellemelerine rağmen Haydar, Serdar ve Emre’nin vurulmuş olduklarını görünce büyük şok yaşarlar. Suikastlerin Kağan’la ilgisi olduğundan şüphelenen Albay Kopuz, olayın izini sürmeye başlar. Kağan ise Leyla’ya neler yapabileceğini göstermiştir. Leyla’nın Kağan’la ilgili şüpheleri devam ederken, Karon Kağan’a yeni bir görev verir. Karon’a ulaşmak için işi kabul eden Kağan beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya.



Elimi Bırakma 14 Ekim Pazar reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Azra’nın Çelenlerin evinde kalmaya başlamasıyla dengeler yeniden bozulur. Feride Hanım, kendisine zorla aldırtılan raporun hesabını Azmi ve Serap’tan sorarken, Serap ise Azra konusunda daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalır. Çelen ailesi düşman olarak kabul ettikleri Azra’yı evden göndermenin yollarını ararken Cenk ise artık Azra’ya olan duygularına yenik düşmeye başlar. Sumru’nun hayatı ise geçmişten gelen büyük bir tehditle alt üst olur. Bundan sonra Sumru’yu zor günler beklemektedir. Arda’nın okuldan aldığı ceza sonucunda, bir sosyal projeye dahil olması, Mert’le yollarının kesişmesine neden olur. Diğer taraftan Sumru ve Azmi de Mert konusunda ipuçlarına ulaşırlar. Mert çemberi giderek daralmaktadır. 


14 Ekim Pazar Reyting Sonuçları kim birinci oldu?


Dün yayınlanan diziler arasından 14 Ekim Pazar reyting sonuçları birincisi belli oldu. Savaşçı, Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı, O Ses Türkiye, Elimi Bırakma Nefes Nefese, Para Tuzağı reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

İşte ekibimizin tahmini
Savaşçı
Elimi Bırkma
Rusya Türkiye

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri