17 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri

Günün en çok izlenen yayınları belirlendi. 17 Ekim Çarşamba reyting sonuçları listesinde hangi yapım birinci oldu? Sen Anlat Karadeniz, Çocuklar Duymasın, FOX Ana Haber, Yaparsın Aşkım Jet Sosyete reytingleri haberimizde.

Reyting sonuçları günün ilk anlarından itibaren araştırılmaya başlandı. Diziler, yarışmalar, ana haber bültenleri ve yarışmalar derken dopdolu bir gün geride kaldı. En çok izlenen yapım olabilmek için kıyasıya mücadele veren kanallardan dizi oyuncularına, yapım şirketlerinden setlerdeki çalışanlara kadar binlerce kişinin kaderini belirleyecek sıralama haberimizde yer alıyor. 17 Ekim Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını burada bulabilirsiniz. Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümle ekranlarımıza geldiği akşamda Diriliş Ertuğrul'un da yayınlanması büyük heyecan yarattı. Ancak yeni sezon beklentisini karşılamayan Diriliş Ertuğrul gelecek haftadan itibaren TRT ekranlarında olacak ve rekabet yeniden başlayacak. ATV'nin fenomen haline gelen dizisi Sen Anlat Karadeniz reytingleri süpürmeye devam ediyor bu arada. Geçen haftayı lider tamamlayan yapımın bu hafta da rakibi yok gibi görünüyor. İkinci sıra için mücadele vermesi beklenen birçok yayın da mevcut. FOX Ana Haber Bülteni, Show Ana Haber Bülteni ve ATV Ana Haber Bülteni günü zirve derecelerinden birinde bitirebilir. Ayrıca reyting canavarı Yaparsın Aşkım da bugünün önemli kozlarından. Eyvah Düşüyorum Star'ın yarışması olarak karşımızda ama pek şansı yok gibi. Jet Sosyete reyting sonuçları da merak ediliyor. Çocuklar Duymasın da ikinci sıranın adaylarından.



Sen Anlat Karadeniz'de neler yaşandı?
Tahir, Mustafa'nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat'la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı? Murat, Nazar için endişelenirken sevdiğinin kendisi için Vedat'la olduğunun farkında değildir. Murat için çok büyük bir bedel ödeyen Nazar, her şey için çok geç olduğunu düşünmesine rağmen Murat'ın elinden tutabilecek mi? Tahir vicdanının sesini dinleyip teslim olmaya karar verir. Zalimliğinin bedelini özgürlüğüyle ödemeye hazır olan Tahir, beklediğinden büyük bir bedel mi ödeyecek? Vedat'ı gömdüğü mezara girerken yanında kimi sürükleyecek?




17 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri


Sen Anlat Karadeniz, Çocuklar Duymasın, Jet Sosyete, Yaparsın Aşkım, FOX Ana Haber Bülteni, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Eyvah Düşüyorum arasındaki kıyasıya mücadeleden hangisi birinci oldu? 17 Ekim Çarşamba reyting sonuçları burada.

Tahminler 10.30'da web sitemizde yer alacaktır.

Sen Anlat Karadeniz
Yaparsın Aşkım
FOX Ana Haber

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri