Ekrem İmamoğlu Maltepe mitingi canlı yayın izle - Hangi kanalda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu pazar günü Maltepe'de halkla buluşacak. Peki Ekrem İmamoğlu Maltepe mitingi hangi kanalda? Canlı yayın izle seçenekleri haberimizde.

İl Seçim Kurulu'ndan aldığı mazbatayla resmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, milyonlarla buluşmaya hazırlanıyor. Partilileri ve İstanbulluların karşısına çıkacak olan İmamoğlu'nun mitingi merakla bekleniyor. Maltepe sahilinde gerçekleşecek olan miting için Türkiye'nin gözü burada olacak. Gidemeyen vatandaşlar ise yayın bilgilerini merak ediyor. Peki Ekrem İmamoğlu Maltepe mitingi hangi kanalda? işte detaylar...

25 yıl sonra AK Parti'den aldığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğu ile adını tarihe yazdıran Ekrem İmamoğlu'nun ilk mitingi bu hafta sonu gerçekleşecek. Beylikdüzü Belediye Başkanlığı sonrasında İstanbul'u yönetecek olan İmamoğlu'na yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.


 


Ekrem İmamoğlu Maltepe mitingi hangi kanalda?

Pazar günü gerçekleşecek olan Ekrem İmamoğlu'nun mitingi saat 14.00'te başlayacak. Mitingi Halk TV'nin yayınlamasına kesin gözle bakılıyor. Ayrıca İmamoğlu'nun Facebook sayfasından da izleyebilirsiniz.



 


Ekrem İmamoğlu Maltepe mitingi canlı yayın izle

İstanbul'un yeni Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Maltepe mitingini kendisine ait sosyal medya hesaplarında paylaştığı an Gazete Damga'da da izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri