Zuhal Topal'la Sofrada 12 Mart Cuma kayınvalidesi Remziye Erdem

FOX TV'de uzun süredir yayınlanan bölümleri ile fenomen haline gelen Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir haftanın daha sonuna geliniyor. Haftanın ilk gününde son anına kadar kıyasıya çekişmeye sahne olan programda yine heyecan üst düzeyde. Herkes 15 bin lirayu kazanabilmek adına iddialı. Son kayınvalide ise Remziye Erdem oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 12 Mart Cuma kayınvalidesi Remziye Erdem kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Her hafta birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin ağırlandığı Zuhal Topal'la Sofrada'nın 112. haftasında son gün ekranlara geliyor. Her anıyla izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen programda bugünün yarışmacısı da belli oldu. Pazartesiden bu yana süren zorlu maratonda bugün geliniyle bir süre mutfağa girecek ve sofrada kayınvalideler karşısında sınav verecek isim Remziye Erdem olarak açıklandı. Kendileri ile ilgili de araştırmalar yapılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Remziye Erdem kimdir? 12 Mart Cuma yarışmacıları haberimizde yer alıyor.

Remziye Erdem kimdir?

Oldukça merhametli biri. Vicdanlı biri. Sessiz bir yapısı. Gelinine güveniyor. Bugün  yeni bölümde mücadele vereceği bölümde rakiplerine göz açtırmamakta kararlı. Hatta bir kayınvalideye 'buraya kavga etmeye gelmişsiniz' dedi.




















































































 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri