Zuhal Topal'la Sofrada 16 Mart 2021 Salı 562. bölüm izle | FOX TV, Youtube ve FOX Play izle seçenekleri

FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Her anı lezzetli, eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli programda bugünün gelin ve kayınvalidesi kendilerine verilen sürede en iyisini yaparak 15 bin lirayı kazanmak amacında. Seyirciler de programı izlemek adına araştırmalarda bulunuyor. Zuhal Topal'la Sofrada 16 Mart 2021 Salı 562. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasıyla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dün Muhsine Demirçelik yarışımş ve puanlarını almıştı. Bugün ise sıra ikinci gün yarışmacısına geldi. Yine Türk ve dünya mutfağından örneklerin sunulacağı menüde Yeliz Seçkin elinden gelenin en iysini yapacak, Serpil Seçkin ise gelinini koruyacak. Bu anlar keyifle izlenecek. Seyirciler de yayın bilgilerini araştırarak programı izlemek amacında. Zuhal Topal'la Sofrada 16 Mart 2021 Salı 562. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada FOX Play izle

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'yı izlemenin alternatiflerinin başında FOX Play gelmektedir. İzleyiciler 4.99 TL karşılığında oluşturacakları üyeliklerle tüm bölümleri full olarak izleyebilmektedir. Bunun için foxplay.com.tr'ye giriş yaparak ilgili ekranı takip edebilirsiniz.






















































































 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri