Zuhal Topal'la Sofrada 19 Mart Cuma yarışmacısı Suzan Erdoğan kimdir

Türkiye'nin en sevilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün tamamlanıyor. Renkli gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde bugün artık son yarışmacılar hünerlerini sergileyerek 15 bin liranın sahibi olabilmek adına izleyicilerin karşısında olacak. Finalin gelini ise Suzan Erdoğan oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 19 Mart Cuma yarışmacısı Suzan Erdoğan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunduğu, iddialı yarışmacıların amansız mücadelesine konuk olan ve izleyenlerin damaklarında tat bırakan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 133. haftası bitiyor. Pazartesiden bu yana ekrnalara gelen maratonda gözler final yarışmacısı Suzan Hanım'a çevrildi. 15 bin liranın kazananını belirleyecek son 2.5 saatlik sürede kolları sıvayacak gelinin performansı merakla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 19 Mart Cuma yarışmacısı Suzan Erdoğan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Suzan Erdoğan kimdir?

Bugün rakiplerinin karşısna çıkarak haftaya damga vurmak ve 15 bin lirayı almak isteyen Suzan Erdoğan 19 yıllık evli. Aslen Yozgatlı. İki çocuk annesi. Çerkez kızı. Kursa gidip kendisini geliştiriyor. Farklı yemeklere meraklı






















































































 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri