Zuhal Topal'la Sofrada 22 Mart 2021 Pazartesi 566. bölüm izle | FOX TV, Youtube ve FOX Play izle seçenekleri

FOX TV'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün ekranlardaki yerini alıyor. Zuhal Topal'ın beş gelin ve beş kayınvalideyi ağırladığı villada yaşanacak rekabet izleyiciler tarafından ilgiyle izlenecek ve takip edilecek. Her ana büyük bir çekişmeye sahne olan program canlı, tekrar ve Youtube yayınları ile seyredilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Sofrada 22 Mart 2021 Pazartesi 566. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Dual Yapım'ın üstlendiği Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugünden itibaren FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Birbirinden iddialı yarışmacıların tanıtılacağı ve ardından da haftanın başlayacağı günde yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Programı izlemek isteyenler de sorgulamalarda bulunuyor. Günü gelen yarışmacının performansını sergileyeceği maratonun sonunda biri 15 bin liranın sahibi olacak. Zuhal Topal'la Sofrada 22 Mart 2021 Pazartesi 566. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada FOX Play izle

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'yı izlemenin alternatiflerinin başında FOX Play gelmektedir. İzleyiciler 4.99 TL karşılığında oluşturacakları üyeliklerle tüm bölümleri full olarak izleyebilmektedir. Bunun için foxplay.com.tr'ye giriş yaparak ilgili ekranı takip edebilirsiniz.






















































































 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri