Zuhal Topal'la Sofrada 29 Mart - 2 Nisan 2021 yarışmacıları kimdir?

FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün yepyeni bir hafta daha başlıyor. Geride kalan cuma gününün ardından yeni gelin ve kayınvalidelerin mücadelesi nefes kesecek. Alınacak puanlara göre yapılacak sıralamada bir gelin ve kayınvalide 15 bin liranın sahibi olacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 29 Mart - 2 Nisan 2021 yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalideleri tanıyalım.

Türkiye'nin en gözde yarışmalarından biri olarak FOX  TV'deki yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir haftanın ilk bölümü ekranlara geliyor. Pazartesiden cumaya yarışan gelin ve kayınvalidelerin amansız yarışına sahne olan programda mutfakta ve sofrada yaşanacak ilginç anlar herkesi eğlendirecek. Zaman zaman gerilimin de yaşanacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor. Bugün haftanın ilk günü ve yarışmacılar milyonların huzuruna sunulacak. Kim oldukları yönündeki bilgiler verildikten sonra beş günlük maraton için ilk gelin kolları sıvayacak. Kayınvalideler ve Zuhal Topal da puanlarını verecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 29 Mart - 2 Nisan 2021 yarışmacıları kimdir? Gelin ve kayınvalideleri tanıyalım...



Zuhal Topal'la Sofrada 29 Mart - 2 Nisan yarışmacıları kimdir?

Bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 571. bölümünden 575. bölüme kadar yarışacak isimler sabırsızlıkla bekleniyor. Herkesi ekran karşısına kilitleyecek maratonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak olan programın yeni gelin ve kayınvalideleri konusunda araştırmalar gerçekleştiriliyor ve soruların cevabı öğrenilmeye çalışılıyor. Yeni haftanın gelin ve kayınvalideleri açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


 


Zuhal Topal'la Sofrada 29 Mart - 2 Nisan 2021 yarışmacıları

  • 29 Mart 2021 Pazartesi: Fatma Albayrak - Fatma Albayrak
  • 30 Mart 2021 Salı: Rahime Kılıç Aslan - Aliye Aslan
  • 31 Mart 2021 Çarşamba: Yeliz Karademir - Ayten Karademir
  • 1 Nisan 2021 Perşembe: Emel Aksoy - Şenay Toğu (Tuğu)
  • 2 Nisan 2021 Cuma: Hatice Özkan - Yosma Özkan


 


Zuhal Topal'la Sofrada formatı

Dual Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal'la Sofrada'ya katılan beş gelin ve kayınvalide her gün bir kez olmak üzere mutfağa giriyor ve yapılan yemeklere göre puanlarını alıyor. Son olarak da Zuhal Topal hafta boyunca gizli olarak verdiği puanlarını açıklıyor ve birinci belirleniyor. Kazanan takıma 15 bin lira ödül veriliyor.




















































































 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri