Zuhal Topal'la Sofrada Atiye Gülcan kimdir? 26 Nisan Pazartesi kayınvalidesi

FOX TV'nin 600 bölüme yaklaşan macerasıyla milyonlara ulaşan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yeni bir haftanın startını daha veriyor. Birbirinden renkli ve iddialı kayınvalidelerin puanlarını vereceği günde elde edilecek sonuçlar ve hafta sonunda oluşacak sıralama da merak ediliyor. Bugün gelini ile puan savaşı verecek isim Atiye Gülcan oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Atiye Gülcan kimdir? 26 Nisan Pazartesi kayınvalidesi hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin hafta içi günlerinde en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı başaran ve yarışmacılarıyla da adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada yine ekranlardaki yerini alıyor. Fenomenler haftasının ardından kayınvalidelerin gireceği mücadele yine nefes kesecek ve birinciyi belirleyecek. Bugün gelini için sofraya oturacak isim ... oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Atiye Gülcan kimdir? 26 Nisan Pazartesi kayınvalidesi hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Atiye Gülcan kimdir?

Bugün Zuhal Topal'ın yanına oturarak hem güzel sunucuyu hem de rakibelerini ağırlayacak olan Atiye Gülcan hakkındaki bilgiler merak konusu. Kendisi Osmaniyeli. Yöresel lezzetlere güveniyor. Gelininin ellerinin lezzetinden de emin.


 




















































































 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri