Zuhal Topal'la Sofrada Cemile Kırma kimdir? 20 Nisan Salı yarışmacısı

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan ve fenomenlerin haftasıyla bomba gibi bir maratonu başlatan Zuhal Topal'la Sofrada televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin yarıştığı günde bugünün yarışmacısı Cemile Kırma oldu. Kendisi hakkında da bilgiler araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Cemile Kırma kimdir? 20 Nisan Salı yarışmacısı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olarak FOX TV'deki yolculuğunu sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü bugün ekranlardaki yerini alıyor. Dün başlayan fenomenler haftasıyla heyecanın daha da arttığı günde yarışacak isimler de belli oldu. Buna göre daha önce düdüğü ile fenomen haline gelen Emine Kırma'nın gelini Cemile Kırma hünerlerini sergileyecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Cemile Kırma kimdir? 20 Nisan Salı yarışmacısı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Cemile Kırma kimdir?

Bugün kendisine verilecek olan 2.5 saatlik sürede kayınvalidelerin karşısına en iyi yemekleri hazırlayarak çıkmak isteyen Cemile Kırma 36 yaşında. 17 yıllık evli ve 4 çocuk sahibi. Marifetli Hatay gelini.


 










 


















 






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri