Zuhal Topal'la Sofrada Herdem Sağ kimdir? 27 Nisan Salı kayınvalidesi

FOX TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasındaki ikinci günü başlıyor. Dün Nilay Gülcan ve kayınvalidesinin performansını gösterdiği günün ardından gözler bugüne çevrildi. Sofrada rakiplerini ağırlayacak ve eleştirileri kabul edecek kayınvalide Herdem Sağ olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Herdem Sağ kimdir? 27 Nisan Salı kayınvalidesi haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin hafta içi günlerinde en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı başaran ve yarışmacılarıyla da adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada yine ekranlardaki yerini alıyor. Fenomenler haftasının ardından kayınvalidelerin gireceği mücadele yine nefes kesecek ve birinciyi belirleyecek. Bugün gelini için sofraya oturacak isim Herdem Sağ oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Herdem Sağ kimdir? 27 Nisan Salı kayınvalidesi hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Herdem Sağ kimdir?

Bugün hem rakiplerine yanıtlar verecek hem gelinini koruyacak hem de en yüksek puanı almaya çalışacak olan Herdem Sağ aslen Muşlu. 9 çocuk sahini. 50 torunu var. Otoriter bir yapıya sahip.




















































































 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri