Zuhal Topal'la Sofrada Sadet Yehtiyeva kimdir? 21 Nisan Çarşamba kayınvalidesi

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gelin ve kayınvalidenin kıyasıya mücadelesinde yine kozlar paylaşılacak. Bugün gelinine takım arkadaşlığı yapıp onun haklarını koruyacak kayınvalide Sadet Yehtiyeva oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sadet Yehtiyeva kimdir? 21 Nisan Çarşamba kayınvalidesi hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Sadet Yehtiyeva kimdir? sorusunun yanıtı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Fenomenler haftasına başlanan zorlu maratonda üçüncü gün rekabetinin ekranlara taşınacağı programda geliniyle takım arkadaşlığı yaparak 15 bin lira için yarışacak isim Sadet Yehtiyeva oldu. Ferquane Yehtiyeva ile birlikte yarışacak Sadet Hanım hakkında pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sadet Yehtiyeva kimdir? 21 Nisan Çarşamba kayınvalidesi hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Sadet Yehtiyeva kimdir?

Gelini Ferquane'nin yemeklerine kısmen yardım edip masada rakiplerine karşı mücadele verecek olan deneyimli kayınvalide hakkındaki bilgiler de merak konusu. Kendisi titiz birisi. Aslen Azerbaycanlı. Lafını esirgemiyor ve dobra. İki erkek çocuğu sahibi. Oğullarının biri Bakü'de diğeri İstanbul'da. 4 torunu var. Temizlik takıntılı ve sofrayı da intizamlı istiyor. Çabuk sinirleniyor.


 










 


















 





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri