Zuhal Topal'la Sofrada Samiye Atar kimdir? 8 Nisan yarışmacısı

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri haline gelen ve hafta içi yayınlanan bölümleri reyting konusunda önemli oranlar elde eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın dördüncü günü ekranlara geliyor. Her yarışmacısıyla kıyasıya bir rekabet vaat eden programda bugün de yine izleyenler lezzet dolu menüyü evlerine taşıyacak. Günün gelini ise Samiye Atar oldu. Kendisi hakkında araştırmalar yapılıyor ve bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 8 Nisan Perşembe 579. bölüm yarışmacısı Samiye Atar

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Nisan Perşembe 579. bölüm yarışmacısı Samiye Atar kimdir? sorusunun yanıtı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Haftanın dördüncü gününde de izleyenleri ekran karşısına kilitleyecek olan programda yarışacak gelin Samiye Atar kendisine tanınan 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yaparak 15 bin liralık ödülün sahibi olmak istiyor. Her geçen an rekabetin daha da arttığı maratonu galip bitmek isteyen deneyimli gelin hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor.


Samiye Atar kimdir?

Bugün 579. bölüm yarışmacısı olarak hünerlerini Türkiye'ye gösterecek olan Samiye Atar'ın performansı kadar kim olduğu da merak konusu. Henüz dört yıllık evli. İkinci evliliğini yaptı. İki çocuk annesi. Gülümsemesi yüzünden düşmüyor. Kendisine çok güveniyor.


 






















































































 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri