Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mart Pazartesi puanları | Elif Nezihe Işıkhan kaç puan aldı?

FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 111. haftası bugün başlayan bölümle birlikte ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların tanıtıldığı günde mutfağa girerek kendisine tanınan süreyi en iyi şekilde değerlendirerek 15 bin lirayı almak isteyen isim Elif Nezihe Işıkhan oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mart Pazartesi yarışmacısı Elif Nezihe Işıkhan hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Uzun soluklu bir maratonda yine lezzet savaşına sahne olacak bölümleri ile adından söz ettirecek yapımda neler yaşanacağı da merak konusu. Bugün haftanın ilk yarışmacısı olarak ter dökecek ve menüsünü hazırlayacak olan Elif Nezihe Işıkhan'ın performansı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mart Pazartesi yarışmacısı Elif Nezihe Işıkhan hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Elif Nezihe Işıkhan'ın menüsü

Bugün haftanın ilk yarışmacısı olarak kendisine verilen 2.5 saatlik sürede hem haftanın yemeğini hem de menüsünü hazırlayacak olan Elif Nezihe Işıkhan kayınvalideleri etkilemek ve Zuhal Topal'dan da yüksek puan almak istiyor.

Kırmızı biber çorbası
Arnavur ciğeri
Pancarlı humus
Provencale Domates
Demi glace soslu mantarlı madalyon
Fresh patates
Çerkez pilavı
Waldorf salata
Selanik susamlısı

Elif Nezihe Işıkhan kaç puan aldı?

Milyonlarca vatandaşın önünde puan savaşı verecek olan Elif Nezihe Işıkhan'ın performansı bugün merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden alacağı puanlar da kendisi için haftanın kaderini belirleyecek.






















































































 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri