Zuhal Topal'la Sofrada 16 Şubat Salı puanları | Arzu Beyaz kaç puan aldı?

FOX TV'nin yıllara damga vurmayı başaran yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir gün daha ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde ikinci gün gelini Arzu Beyaz olarak açıklandı. Kendisine verilen 2.5 saatlik süre zarfında hazırlayacağı menü yarışmadaki kaderini belirleyecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Arzu Beyaz hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hafta içi günlerinde izleyenleri hem eğlendiren hem de damak tatlarına hitap eden Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir gün daha ekanlara geliyor. Dün başlayan yeni haftayla birlikte heyecanın doruk yaptığı programda bugün hünerlerini sergileyecek isim ise Arzu Beyaz oldu. Trabzonlu gelin sahip olduğu 2.5 saatlik süre zarfında haftanın yemeği olan bal kabağı dolmasının yanısıra hazırlayacağı menü ile mücadele edecek olan Arzu Hanım'ın performansı merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Arzu Beyaz hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Arzu Beyaz'ın yemekleri ve menüsü

Bugün kayınvalidesi ile birlikte ekranlarda performansını sergileyecek olan Arzu Beyaz, haftanın yemeği ile birlikte hazırlayacağı menüsü ile birincilik mücadelesi verecek. Ardından da puanlarını alacak. Zuhal Topal'ın gözüne de girmeye çalışacak genç gelinin yemekleri aşağıda yer alıyor.











 












































































 








Arzu Beyaz'ın puanları

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Arzu Beyaz'ıın performansı cuma günkü kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bilindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Arzu Beyaz'ın ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.


Zuhal Topal'la Sofrada 16 Şubat Salı puan tablosu

Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri