Zuhal Topal'la Sofrada 19 Şubat Cuma yarışmacısı Nazlı Türhan kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak bir haftayı daha bitiren Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gelini bugün hünerlerini sergilemek üzere kayınvalideler ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkıyor. Birbirinden lezzetli yemekleri en iyi şekilde sunmak isteyen isim ise Nazlı Türhan oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 19 Şubat Cuma yarışmacısı Nazlı Türhan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan bölümleri ile ekranlardaki yolculuğuna devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha tamamlanıyor. Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile adından sıkça söz ettiren yarışmada bugün 15 bin liranın sahibi de açıklanacak. O ödüle ulaşmak ve hayallerine kavuşmak isteyen gelin ise  Türhan oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 19 Şubat Cuma yarışmacısı Nazlı Türhan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Nazlı Türhan kimdir?

Bugün Zuhal Topal'la Sofrada'nın 545. bölüm yarışmacısı olan Nazlı Türhan 15 bin lirayi evine götürebilmek adına mücadele verecek. Genç gelin kendisine verilecek 2.5 saatlik sürede haftanın yemeğini hazırladığı menüsü ile birleştirecek ve birincilik mücadelesi ortaya koyacak. Henüz 8 yıllık evli. İki çocuk annesi. Panik bir yapısı var. Oldukça heyecanlı.










 












































































 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri