Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran 2021 Perşembe puanları | Nuray Çolak kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde yaşanacak olan yeni rekabette yarışacak isim Nuray Çolak ve Zehra Aytekin oldu. Nuray kendisine verilen sürede en iyi yemekleri hazırlayarak 15 bin liranın sahibi olmak amacında. Peki, Nuray Çolak hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran 2021 Perşembe puanları haberimizde bulunuyor.

FOX TV ekranlarındaki yolculuğuna devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Renkli kayınvalidelerin hamarat gelinleri ile vereceği mücadelenin dördüncü bölümünde yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Nuray Çolak, kayunvalidesi Zehra Aytekin ile birlikte mutfağa girerek 15 bin lirayı kazanabilmek adına yemeklerini hazırlayacak. Deneiymi ve tecrübesiyle adından söz etirmek isteyen genç gelin rakipelrine de gözdağı verdi. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Neşe kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran 2021 Perşembe puanları haberimizde bulunuyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Nuray'ın menüsü

Bugün rakiplerinin kayınvalidelerinden birine "Sizin durumunuzdaki biri yanığı da ekşiyi de tatlıyı da bulur" diyen Neşe'nin performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Haftanın en deneyimli gelinlerinden biri ve ödüle de aday.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Nuray'ın puanları

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 124'üncü haftasında dördüncü yarışmacı olarak hünerlerini gösteren Nuray en yüksek puanları alabilmek adına kolları sıvayacak. Kayınvalidelerin beğeni çıtası çok yükskte. Bu sebeple elinden gelenin en iyisini yapmalı. Son sözü Zuhal Topal söyleyecek. Yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.




















































































 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri