Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Çanak kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün başladı ve ilk yarışmacı belli oldu. Buna göre kayınvalidesi Hacer Çanak ile yarışacak olan Ayşe Çanak kendi gününde zorlu bir mücadele içine girişecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Çanakkimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte hakkında bilinmesi gerekenler...

12 Nisan Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı Ayşe Çanak kimdir? Sorusunun yanıtı günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı haftada ilk bölümün gelini Ayşe Çanak olarak açıklandı. İlk günden alacağı puanlarla birlikte rakiplerine gözdağı vermek isteyen deneyimli gelinin performansı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada ... kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Çanak kimdir?

Bugün kendisine verilecek 2.5 saatlik sürede performansını mutfağa ve sofraya yansıtmak isteyen Ayşe Çanak iddialı bir giriş yaptı. Zuhal Topal'a verdiği cevaplarla da dikkat çekmeyi başardı. Kendisi 5 yıllık evli 1 çocuk sahibi. Aslen Elbistanlı. Mutfak aşığı, titiz, bir o kadar da yetenekli. Lafları da çok sert.


 






















































































 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri