Zuhal Topal'la Sofrada Sebahat Işıkhan Arpa kimdir? Kaç yaşında ve nereli – 1 Mart Pazartesi yarışmacısı

FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 1 Mart Pazartesi günü yayınlanan 551. bölümünde gelini Elif Nezihe Işıkhan ile yarışan Sebahat Işıkhan Arpa hakkındaki bilgileri bu sayfadan okuyabilirsiniz. İzleyicilerin sürekli olarak araştırdığı kayınvalideye dair tüm detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olarak ekranlardaki yerini almaya devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni hafta başladı. Yılın üçüncü ayındaki ilk ayı ve gününde yarışarak 15 bin lirayı gelini ile birlikte kazanmak adına mücadele edecek olan kayınvalide Sebahat Işıkhan Arpa hakkındaki araştırmalar da sürüyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sebahat Işıkhan Arpa kimdir? Kaç yaşında ve nereli – 1 Mart Pazartesi yarışmacısı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Sofrada Sebahat Işıkhan Arpa kimdir?

Bugün geliniyle birlikte kendisine verilen sürede önce mutfağa girecek ve ardından da sofrada kayınvalidelerin eleştirilerine yanıt verecek olan Sebahat Işıkhan Arpa, Mardin konaklarında büyüdü. Yorumları ve puanları ile çok konuşulacak.






















































































 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri