Zuhal Topal'la Sofrada Tuğba Sezen kimdir? 24 Mayıs Pazartesi yarışmacısı

Türkiye'nin zirvedeki yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün yepyeni bir haftanın daha başlangıcı seyircileri ekran karşısına geçirecek. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin tanıtılmasının ardından ilk gün hünerlerini sergileyecek isim açıklandı ve o yarışmacı Tuğba oldu. Gergin tavırları ile fragmanda adından söz ettiren genç yarışamcı hakkındaki detaylar da araştırlarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Tuğba kimdir? 24 Mayıs Pazartesi yarışmacısı hakkındaki d

Zuhal Topal'l Sofrada 24 Mayıs 2021 Pazartesi yarışmacıları kimdir? sorusunun yanıtı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin yarışarak en yüksek puanı elde edeblmek ve 15 bin lira kazanabilmek adına verdiği mücadelede birbirinden leziz yemekler yapılıyor ve sofraya getiriliyor. Ardından da puanlar veriliyor. Bugünün yarışmacısı Tuğba oldu. Kendisine verilen süreyi değerlendirerek evlerine mutlu sonla gitmek isteyen gelin hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Tuğba kimdir? 24 Mayıs Pazartesi yarışmacısı hakkındaki detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Sofrada Tuğba kimdir?

Bugünün gelini olan Tuğba Sezen 14 yıllık evli. 3 çocuk annesi. Aşçılık mezunu. Sinirli, atarlı ve asabi. Kayınvalidesi kendisinden çok korkuyor. Bugüne ve haftaya damga vuracak.15 bin lirayı almaya geldi. İzmir'de nyarışmaya katılıyor.


 




















































































 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri