Zuhal Topal'la Sofrada Zeynep Çetinkaya kimdir? 23 Şubat Salı yarışmacısı

Dün başlayan yeni haftasıyla birlikte izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'da ikinci gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların sahne aldığı ve alacağı zorlu maratonda mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek yeni isim Zeynep Çetinkaya oldu. Kendisi ile ilgili de birçok araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Zeynep Çetinkaya kimdir? 23 Şubat Salı yarışmacısı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile uzun süredir hayatımızda olan Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın ikinci günü de nefes kesecek. Dün Tevhide Hanım'ın mutfağa girdiği programda bugün kendi performansıyla adını 15 bin lira için kazananlar listesine yazdırmak isteyen Zeynep Hanım kolları sıvayacak. Yöresel yemeklerle kayınvalideler ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak olan güzel yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Zeynep Çetinkaya kimdir? 23 Şubat Salı yarışmacısı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal’la Sofrada Zeynep Çetinkaya kimdir?

Haftanın ilk yarışmacısı olarak 547. Bölümde yarışacak Zeynep Çetinkaya yayınlanan fragmanda zor anlar yaşamıştı. Rakibelerinin kayınvalidelerin karşısında ecel terleri döken genç gelin bir süre sonra kendisini tutamadı ve ağladı. Kayınvalidesi tarfından da sıkı bir maratoncu gibi yemekleri yapması adın talimat aldı. 6 yıllık evli. Bir çocuk annesi. Aslen Çankırılı. Alışverişi çok seviyor. Titiz biri.










 












































































 








 

Zuhal Topal’la Sofrada Zehra Berberoğlu kimdir?

Hataylı. Atarsa damarı, konuşturuyor puanları.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri