DV 2022 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Kazananlar ne yapmalı

Her sene milyonlarca kişi tarafından büyük umutlarla başvurusu yapılan green card için bu yıl da bekleyiş sürüyor. Vatandaşlık haklarını elde edecekleri Amerika'da yaşama hayali kuran çok sayıda kişi başvuruların sonuçlarını öğrenmek için araştırmalarını sürdürüyor ve sorguluyor. Peki, DV 2022 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Kazananlar ne yapmalı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin her yıl kura sonucu ile belirlediği green card sahipleri 2021'de de büyük umutlarla bekleniyor. İş imkanı ve yaşama fırsatı bulacakları ülkenin hayalini kuran vatandaşlar bir an önce sonuçları öğrenmek ve kazanmaları halinde de yapmaları gerekeni en doğru adımlarla uygulamak adına sorgulamalar gerçekleştiriyor. Kıtalar arası bu macerasını yerine getirmek isteyenler için hazırladığımız haberde tüm detayları bulabilirsiniz. Peki, DV 2022 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card çekilişinde kazananlar ne yapmalı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



DV 2022 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak?

Uzun bir süre önce sona eren başvurularıyla birlikte artık sonuçların açıklanması beklenen green card için binlerce kişi arama motorlarında son durumu öğrenmek istiyor. Green Card Türkiye'den Süheyla Talanöz; "Pandemi sebebiyle endişeli danışanlarımız vardı ancak süreç olduğu gibi devam ediyor. Bu sene de çok sayıda kişiye hizmet verdik. Umarız karşılığını da lacağız.  Bu sene sonuçlar 7-8 Mayıs'ta açıklanacak." ifadelerini kullandı.


 

Green Card kazananlar ne yapmalıdır?

Belirlenecek olan tarihte yapılan çekiliş sonrasında kazanan vatandaşlar firma aracılığı ile başvurularını gerçekleştirdiyse şirketleriyle irtibat kurmalıdır. Eğer bireysel olarak yaptıysanız DV Lottery web sitesi üzerinden işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2023 Green Card başvurusu nasıl yapılır, nereye başvurulur?

Yaşam Haberleri