Yine KYK yine asansör: Yere çakıldı, öğrenciler mahsur kaldı

Yurtta arıza nedeniyle 4 öğrenci, asansörde mahsur kaldı. Sesleri duyup, yardım koşan diğer öğrenciler, arkadaşlarını kapıyı açarak asansörden kurtardı. 5 saniye sonra da asansör hızlı bir şekilde bodrum kata çakıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı yurtta arıza nedeniyle 4 öğrenci, asansörde mahsur kaldı. Öğrenciler arkadaşları tarafından kurtarılırken, boşaltılan asansör bodrum kata çakıldı. 4 öğrenci sinir krizi geçirirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında ilçeye bağlı Efkaf Mahallesi'ndeki KYK'ya bağlı öğrenci yurdunda meydana geldi. Yurtta kalan 4 öğrenci, 5'inci kattan bindikleri asansör ile aşağı inmek istedi. Ancak asansör 3'üncü katta arızalanarak durdu, öğrenciler mahsur kaldı.

Sesleri duyup, yardım koşan diğer öğrenciler, arkadaşlarını kapıyı açarak asansörden kurtardı. 5 saniye sonra da asansör hızlı bir şekilde bodrum kata çakıldı. Mahsur kalıp, sinir krizi geçiren 4 öğrenci ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 4 öğrenci yurt yönetiminden şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan öğrenciler, yurt yönetimini protesto etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

01 Kasım 2023 Kocaeli hava durumu, hava nasıl olacak?
01 Kasım 2023 Çanakkale hava durumu, hava nasıl olacak?
1 Kasım 2023 Tekirdağ hava durumu, hava nasıl olacak?

Yerel Haberler Haberleri