1 Haziran Pazartesi Trabzonspor transfer haberleri

1 Haziran Pazartesi Trabzonspor transfer haberleri
Süper Lig'in lideri Trabzonspor bir yandan sayılı günler kalan son 8 haftaya hazırlanırken diğer yandan da transferle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililer henüz resmi tescil dönemi başlamamasına rağmen birçok futbolcuyla temasını sürdürüyor. Çok sayıda da hakkında haberler yerel, ulusal ve dünya basınında haber çıkıyor. 1 Haziran Pazartesi Trabzonspor transfer haberleri hakkında derlediğimiz turumuz başlıyor.

Son iki sezonda yaptığı atılımlar ve ekonomisinde kaydettiği ilerlemeyi saha sonuçları ile birleştiren ve zirvenin adaylarından biri olan Trabzonspor'da tüm planlar şampiyonluk üzerine yapılıyor. Teknik heyet ve futbolcuların yanısıra yönetim de elinden gelenin en iyisini yaparak gemiyi limana sağlam yanaştırmanın hesapları içerisinde. Diğer yandan gelecek plamalasının da sürdüğü bordo mavililerde birçok isim de gündeme geliyor. Görüşmelerin devam edeceği Fırtına'da artık rezerv lig atılımlarının da devam etmesi de beklenirken hareketli bir yaz mevsimi olacağının sinyalleri taraftarları heyecanlandırıyor. İşte 1 Haziran Pazartesi Trabzonspor transfer haberleri...
 


Filip Novak kalmaya yakın!

Sezon başından bu yana sözleşmesinin durumu merak edilen isimlerden biri olan Filip Novak'ın önce Galatasarayla, son birkaç gündür de Fenerbahçe ile adının basında yer alması taraftarların aklına 'yine mi?' sorusunu getirmişti. Daha önce birçok futbolcusunu İstanbul'a kaptıran Karadeniz temsilcisinde artık hataya yer verilmek istenmiyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim Çekyalı futbolcuynun kontratını uzatmak adına her şeyi seferber etti. Kısa süre içerisinde imzaların atılması bekleniyor.

jose sosa ve eşi


Sosa eşini takipten çıktı

Arjantinki maestro dün çok konuşulan bir harekete imza attı. Eşini Instagram'da takipten çıktı. Daha önce de haklarında aralarının bozulduğu yönünde iddialar basında yer almıştı. Bu hareketin boşanacakları yönünde bir kararı beraberinde getireceği söylentileri de sosyal medyada yer aldı. Ayrıca kaptanın futbola daha çok odaklanabileceği hakkındaki yorumları da beraberinde getirdi. Sosa'nın bitecek olan kontratını uzatmak isteyen yönetim tıpkı Noıvak gibi bu iç transferde de mutlu sona yakın gibi gözüküyor.

adam lallana trabzonspor


Lallana sürprizi!

Son senelerde Premier Lig'den yaptığı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor bir yıldızın daha peşine düştü. Daha önce Liverpool ile Şampiyonlar Ligi kupasını da kaldıran Adam Lallana'yı listesine ekleyen Fırtına, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan İngiliz yıldızla masaya oturmayı planlıyor. Fotospor'un Arsenal, Burnley, Leicester City, Tottenham ve West Ham gibi takımların da peşinde olduğunu yazdığı Lallana'nın transferi için aceleci olunmayacağı yönünde bilgiler verildi.

adam lallana trabzonspor


Adam Lallana kimdir?

Tam adı Adam David Lallana olan dünyaca ünlü futbolcu 10 Mayıs 1986 tarihinde İngiltere'nin Saint Albans kentinde dünyaya geldi. Futbola Southampton altyapısında başladı. Burada da profesyonel kariyerine adım attı. 8 sezon formasını giydiği takımından 2014 yılında 32 milyon euro karşılığında Liverpool'a transfer oldu. Kırmızı beyazlılarla 178 maça çıkan ve 22 gol atıp 22 de asist yapan deneyimli oyuncu 1 Şanpiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa ve 1 FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu yaşadı. Boyu 1.72 cm olan Lallana, ülkesinin milli takım formaısnı da 34 kez giyip 3 defa rakip fileleri sarstı. Güncel piyasa değeri 0.5 milyon euro. Kontratında bir yıl daha uzatma opsiyonu bulunuyor.

ömer toprak trabzonspor


Ömer Toprak sürprizi

Yıllardır ülkemizdeki dört büyük takıma yazılan Ömer Toprak'ın son adresi Trabzonspor oldu. Gurbetçi futbolcunun satın alma haklarını elinde bulunduran Werder Bremen, deneyimli futbolcuyu satmaya sıcak bakıyor. Şampiyonlar Ligi kozu da bulunan bordo mavilileri tercih etmekte zorluk çekmeyecek olan Ömer için kararın Hüseyin Çimşir tarafından verileceği öğrenildi. Alman temsilcisi de geniş bir rapor sundu.

manoel messias trabzonspor


Messias sezon sonu

Önceki gün Pereira, Hosseini ve Bilal ile kontrat yenileyen Trabzonspor'da Sosa ve Novak'ın dışında durumu merak edilen isimlerden biri de Messias'tı. Cruzeiro'dan yarım sezon kiralık ve 2 yıl opsiyonla kiralanan Brezilyalı stoper için karar lig bittiğinde verilecek. 1 milyon 250 bin euro yıllık garanti ücreti bulunan opsiyonuyla Messias'ın kontratının uzatılması beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.