11 Kasım Pazartesi İddaa tahminleri, programı ve oranları

11 Kasım Pazartesi İddaa tahminleri, programı ve oranları
Milli aranın geldiği futbolda heyecan farklı kıtalarda devam ediyor. Onlarca maç İddaa severleri bekliyor. Gazete Damga ekibi olarak hazırladığımız seçimlerle kuponlarınızı doldurabilirsiniz. 11 Kasım Pazartesi İddaa tahminleri, programı ve oranları haberimizde.

Dün 11'inci haftası tamamlanan Süper Lig'in ardından milli maçlar sebebiyle bir hafta ara yapılacak. Takımlarımız dışında pek çok ülkede futbol tatile girdi. Ancak alt ligler ve farklı kıtalarda heyecan sürüyor. Bu da İddaa severlerin ilgisine neden oluyor. Binlerce hazır kupon ve banko kupon arayışı içine giriyor. Kasalarını katlamak, para kazanmak ve futbol tutkusunu sonuna kadar yaşamak isteyenler için 11 Kasım Pazartesi iddaa tahminleri sizlerle. Haberimizde ekibimizin tahminlerinin yanısıra günün programına ve oranlarına da gözatabilirsiniz. Bol şanslar dileriz.
 


11 Kasım Pazartesi İddaa Tahminleri

Bugündünyada oynanacak mücadeleler üzerinden yapacağımız tahminlere yer vereceğiz. Sizler de bu tahminlere göre kuponlarınızı doldurabilirsiniz.

Persipura - Persisam Putra Samarinda: KG VAR
Larissa - Lamia: 1
Preussen 06 Munster - Braunschweig: 2
Deportivo - CA Defensores De Belgrano: KG VAR


11 Kasım Pazartesi İddaa Programı

Birbirinden kritik ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olacak maçlarda yapacağınız tercihler belirleyici rol oynayacak. 11 Kasım Pazartesi İddaa programı aşağıdaki görselde yer almaktadır.

11 kasım iddaa programı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.