17 Mart Konyaspor Galatasaray maçı Bein Sports canlı izle Süper Lig

17 Mart Konyaspor Galatasaray maçı Bein Sports canlı izle Süper Lig
Süper Lig'de 26'ıncı haftanın ilk maçı bu akşam Konya'da oynanacak. 17 Mart 2023 Cuma tarihinde Konyaspor evinde lider Galatasaray'ı ağırlayacak. Yeşil beyazlılar taraftarı önünde son 2 maçta yendiği rakibini bir kez daha mağlup etmek isterken rekorunu geliştirmek için sahaya çıkacak Aslan ise galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Konyaspor Galatasaray Süper Lig maçı Bein Sports canlı izle alternatifleri ve dünyada yayın yapan kanallar haberimizde yer alıyor.

Okan Buruk yönetimindeki sessiz başlangıcını önce fırtınaya ardından da kasırgaya çeviren Galatasaray, üst üste 14 maçından galibiyetle ayrılarak rekor kırmayı başarmıştı. Sarı kırmızılılar bu akşam konuk olacağı Konyaspor deplasmanında da yakaladığı rekoru geliştirmek ve taraftarını sevince boğarak şampiyonluk yarışında dev bir adım daha atmak amacında. Diğer yandan rakibi Fenerbahçe ile olan farkı da 2 maç fazlasıyla 12'ye çıkarmak amacında. Ev sahibindei se Stojanovic dönemindeki ilk galibiyet alınmak isteniyor. Hatayspor karşısındaki 3-0 kazanılan puan otomatikmen yazıldı ve gerçek bir zafer için beklentile yüksek. Eğer olumsuz bir skor çıkarsa Stojanovic gönderilebilir. Taraftalar da karşılaşmayı izlemek adına araştırmalarda bulunuyor. Konyaspor Galatasaray Süper Lig maçı Bein Sports canlı izle alternatifleri ve dünyada yayın yapan kanallar haberimizde yer alıyor.


 

Konyaspor Galatasaray maçı muhtemel 11'leri

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Andreas, Mahir, Pozuelo, Marlos, Muhammet

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Berkan, Oliveira, Rashica, Kerem, Icardi


 

Konyaspor Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Süper Lig'de Konyaspor ile Galatasaray'ın karşılaşacağı maç asat 20.00'de başlayacak. nya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Zorbay Küçük'ün yöneteceği karşılaşma Bein Sports 1'den yayınlanacak.


 

Konyaspor Galatasaray maçını yayınlayan kanallar listesi

İsrail    Sport 4
Anguilla    ESPNPlay Caribbean
Antigua ve Barbuda    ESPNPlay Caribbean
Arjantin    Star+
Aruba    ESPNPlay Caribbean
Barbados    ESPNPlay Caribbean
Bolivya    Star+
Bosna Hersek    SportKlub 2 Serbia
Brezilya    Star+
British Virgin Adaları    ESPNPlay Caribbean
Kanada    beIN SPORTS en Español, Fanatiz Canada, fuboTV Canada, beIN Sports Canada, beIN SPORTS CONNECT Canada
Cayman Adaları    ESPNPlay Caribbean
Şili    Star+
Kolombiya    Star+
Kosta Rika    Star+
Hırvatistan    Sportklub 2 Croatia
Küba    ESPNPlay Caribbean
Dominica    ESPNPlay Caribbean
Dominik Cumhuriyeti    ESPNPlay Caribbean, Star+
Ekvador    Star+
El Salvador    Star+
Fransa    Free, beIN Sports MAX 4, beIN SPORTS CONNECT
Grenada    ESPNPlay Caribbean
Guadeloupe    ESPNPlay Caribbean
Guetemala    Star+
Haiti    ESPNPlay Caribbean
Honduras    Star+
Jamaika    ESPNPlay Caribbean
Martinik    ESPNPlay Caribbean
Meksika    Star+
Karadağ    SportKlub 2 Serbia
Montserrat    ESPNPlay Caribbean
Hollanda    Ziggo Sport 14, Ziggo Sport Select
Nikaragua    Star+
North Macedonia    SportKlub 2 Serbia
Panama    Star+
Paraguay    Star+
Peru    Star+
Portekiz    Sport TV2, Sport TV Multiscreen
Porto Riko    ESPNPlay Caribbean
Romanya    Prima Play, Prima Sport 1
Rusya    Телеканал Футбол
Saint Barthelemy    ESPNPlay Caribbean
St. Kitts ve Nevis    ESPNPlay Caribbean
St. Lucia    ESPNPlay Caribbean
Saint Martin    ESPNPlay Caribbean
St. Vincent / Grenadines    ESPNPlay Caribbean
Sırbistan    SportKlub 2 Serbia
Trinidad Tobago    ESPNPlay Caribbean
Türkiye    beIN CONNECT Turkey, beIN Sports 1 Turkey
U.S. Virgin Islands    ESPNPlay Caribbean
Ukrayna    MEGOGO Football 2
Amerika Birleşik Devletleri    beIN SPORTS en Español, beIN SPORTS, beIN SPORTS CONNECT
Uruguay    Star+
Venezuela    Star+


 

Galatasaray'da 3 kritik eksik

Sarı-kırmızılı ekipte 3 önemli futbolcu Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Dries Mertens ve Fredrik Midtsjö ile sarı kart cezalısı Victor Nelsson, karşılaşmada takımlarındaki yerini alamayacak.

İstanbul temsilcisinde Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu ise sarı kart görmeleri halinde, 27. haftadaki Adana Demirspor mücadelesi öncesi cezalı duruma düşecek.


 

Konyaspor Galatasaray maçı öncesi istatistikler

  • Galatasaray'ı konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Konyaspor, daha önceki toplam 19 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet alabilmişti (4B 13M).
  • Sezonun ilk yarısında Konyaspor ile oynadığı Süper Lig maçını 2-1 kazanan Galatasaray, 2017/18 sezonundan bu yana rakibine karşı lig dublesi yapamıyor.
  • Evinde oynadığı son sekiz Süper Lig maçını kazanamayan (4B 4M) ve son üç karşılaşmada gol atamayan Konyaspor, seyircisi önünde daha uzun bir gol hasretini en son Kasım 2019-Şubat 2020 arasındaki beş maçlık süreçte yaşadı.
  • Bu sezon Süper Lig'de kazandığı 19 maçın 13'ünde galibiyeti tek farklı skorlarla alan Galatasaray, lig tarihinde daha yüksek sayıya sadece iki sezonda ulaştı: 2014/15'te 15 & 2007/08'de 14.
  • 2022/23 Süper Lig sezonunda en fazla beraberlik alan takım olan Konyaspor (10), aynı zamanda sahadan en fazla golsüz beraberlikle ayrılan ekip konumunda (3).
  • Galatasaray bu sezon maç başına 7.9 korner kullanarak, Opta'nın bu alanda istatistik tutmaya başladığı 2014/15'ten bu yana bir Süper Lig sezonunda en yüksek ortalamaya ulaşan takım oldu.
  • Galatasaray filelerine son golünü Eylül 2015'te gönderen Muhammet Demir'in (Gaziantepspor formasıyla), 2016/17 sezonundan bu yana Süper Lig'de gol atamadığı takımlar arasında kalesine en fazla şut gönderdiği (17) ve en yüksek gol beklentisi yakaladığı (2.04 xG) rakibi sarı-kırmızılılar (8 maç).
  • Galatasaray formasıyla çıktığı ilk Süper Lig maçında gol sevinci yaşayan Nicolo Zaniolo (vs Kasımpaşa), kariyerinde sadece bir kez üst üste 2+ lig karşılaşmasında rakip fileleri havalandırdı (Ekim-Kasım 2019 arasında 3 maç).
  • Milot Rashica'nın Süper Lig'de yaptığı dört asist dört farklı takım arkadaşına geldi (Nicolo Zaniolo, Barış Yılmaz, Dries Mertens & Emre Taşdemir). Bu sezon Süper Lig'de bir takımın formasıyla beş oyuncuya gol pası veren sadece iki oyuncu var: Fabio Borini (Fatih Karagümrük) ve Furkan Soyalp (Gaziantep FK).
  • Yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımlara konuk olduğu son yedi Süper Lig maçının beşini kazanan (1B 1M) ve bu galibiyetlerin tamamında en az ikişer gol sevinci yaşayan Okan Buruk, puan kaybettiği iki karşılaşmada da gol bulamadı (0-0 vs Adana Demirspor & 0-2 vs Kayserispor).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.