20 Mart Cumartesi bugün hangi maçlar var? Süper Lig programı ve beIN Sports 1-2 yayın akışı

20 Mart Cumartesi bugün hangi maçlar var? Süper Lig programı ve beIN Sports 1-2 yayın akışı
Dün 31. haftası başlayan Süper Lig'de bugün maçlar devam ediyor. Günün ilk maçı Ankara'da oynanırken kapanış ise Trabzon'da olacak. İşte günün karşılaşmaları ve beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS 2 yayın akışı...

Şampiyonluk yarışının yanısıra Avrupa kupaları ve küme düşmeme mücadelesinin korakor yaşandığı Süper Lig'de heyecan 31. hafta maçları ile sürüyor. Dün başlayan ve iki karşılaşması geride kalan haftada bugün de yine birbirinden çekişmeli maçlar futbol severleri bekliyor. Her skorun birbirini etkileyebilecek olduğu günde kritik 90 dakikalara dair bilgiler de merak konusu. Peki, Bugün hangi maçlar var? 20 Mart Cumartesi Süper Lig programı ve beIN Sports 1-2 yayın akışı haberimizde bulunuyor.

13:30 | Gençlerbirliği - Kasımpaşa: Eryaman Stadyumu'nda iki takımı karşı karşıya getirecek mücadele öncesinde geçen hafta Fenerbahçe'yi yenen kırmızı siyahlılar, son galibiyetibini geçen ay alan rakibini yenmek istiyor. Özcan Bizati'nin öğrencileri bu zorlu sınava hazır. Diğer yandan Paşa ise artık şeytanın bacağını kırmak amacında. Maç beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.

16:00 | Göztepe - Sivasspor: İki takım arasında Sivas'ta oynanan maçı sarı kırmızılılar 1-0 kazanmıştı. Ünal Karaman ile son 4 maçından 10 puan çıkardıktan sonra geçen hafta Ankaragücü karşısında beklemediği bir skorla sahadan mağlup ayrılan Göz Göz yeni bir sayfa açmak amacında. Yiğidolar ise 7 maçlık yenilmezlik serisini korumak istiyor. Maç beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.

16:00 | Yeni Malatyaspor - Gaziantep FK: İki komşu şehri bir araya getiren mücadele sabırsızlıkla bekleniyor. Ligin ilk yarısındaki mücadele 2-2 sona ermişti. Sumudica sonrasında başladığı dönemde istemediği sonuçlar alan kırmızı siyahlılar son 3 maçından 2 galibiyet çıkarmayı başardı. Sarı siyahlılar ise 20 Ocak 2021 tarihinde yendiği Hatayspor'un ardından 2 ay sonta galibiyet sevinci yaşamak istiyor. Maç beIN SPORTS 2'den yayınlanacak.

19:00 | Trabzonspor - MKE Ankaragücü: Lewis Baker'in muhteşem frikik golü ile ilk yarıdaki maçtan galip ayrılan Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan adına yapıldı. Galatasaray'ın kaybı sonrasında Şampiyonlar Ligi potasına girmek isteyen Fırtına, rakibine geçit vermek istemiyor. Sakat Berat'ın dönmesiyle orta sahada daha da güçlenen Karadeniz temsilcisinde galibiyet harici bir şey düşünülmüyor. Maç beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.