24 Mayıs 2022 Salı son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor'da gitmesi beklenenler sorun!

24 Mayıs 2022 Salı son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor'da gitmesi beklenenler sorun!
Sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek adına çalışmalar başladı. Bordo mavililer iyi bir kadro oluşturmak adına temaslarını sürdürürken diğer yandan gönderilmesi planlanan oyuncuların durumlarını netleştirebilmek adına mesai harcıyor. Ancak bu durum büyük bir külfeti de beraberinde getirebilir. Satılması, kiralanması ya da fesih yolu ile ayrılması beklenen isimler için çözüm aranıyor.

24 Mayıs 2022 Salı son dakika Trabzonspor transfer haberleri büyük bir dikkatle araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Başta bordo mavili taraftarlar trakımlarındaki son durumu takip etmek adına araştırmalarda bulunuyor ve gündemi kaçırmamaya özen gösteriyor. Sezon bittikten sonraki en önemli dönem ise transfer. Şampiyonlar Ligi nedeniyle bu sezon çok daha fazla ismin sirkülasyona dahil olması bekleniyor. Ancak kulübün göndereceği oyuncular hususunda zorlu bir sınavı var. Süre alamayan ve katkı sağlamayan oyuncularını kadroda tutmak istemeyen Abdullah Avcı üstlerini tek tek çizdi ancak ayrılık beklendiği gibi kolayu olmayabilir.


Anders Trondsen: Transfer edildiği sezon yaşadığı sakatlık sonraıs sahalara döndü ancak vasatı aşamadı. Yıllık ortalama 925 bin euro kazacı var. Sözleşmesinin bitmesine ise 2 sene var. Eğer ciddi bir alıcı çıkmazsa kiralama yöntemine gidilecek. Burada maaşının tamamını karşılayacak bir kulüp bulunamazsa maaşının en azından bir kısmı ödenerek zararın neresinden dönersek kardır diyerek yer açılacak.

Fode Koita: Kasımpaşa'dan transfer edilirken birçok futbol yorumcusunun özellikle üzerinde durduğu sakatlık problemine rağmen alınan Fode Koita kazandığı 1.5 milyon euronun hakkını hiçbir zaman veremedi. Ligde gol atamadı. Aldığı süre maç bazında 10 maçı dahi bulmadı. Şimdi ise 2 yıllık daha kontratı bulunuyor. Bu profildeki bir oyuncunun kim tarafından nasıl isteneceği ve hangi şartlarda gönderileceği merak konusu. Eğer herhangi bir yere gitmezse 2 senede 3 milyon euroya yakın ücret kazanacak.

Jan Evrard Kouassi: Çin'den büyük beklentilerle geldi ancak o da Denizlispor karşısındaki performansı kadar akılda kaldı. Şampiyonlar Ligi seviyesi de düşünüldüğünde Fildişili oyuncunun takımda kalması zor görünüyor. Yıllık maaşı da yüksek. KAP bilgilerine göre imza parasıyla birlikte 1.4 milyon euro kazanıyor  Toplamda kazanacağı para 4.2 milyon euro. Talip çıkmazsa yönetminin bu konuda da işi zor.

Fousseni Diabate: Eddie Newton döneminde transfer edilen Malili futbolcudan istenen verim alınamadı. Göztepe ve Giresunspor'a kiralandıktan sonra artık son senesine girildi ve 1 milyon euro kazanacak. Onun da kiralanması gündeme gelebilir ancak maaşının bir kısmı yine bordo mavililer tarafından karşılanmıştı. Türkiye'de 1 milyon euroluk ücretini vermeye yanaşacak bir kulüp çıkar mı soru işareti.

Flavio: Yine Diabate gibi aynı sezon gelen Flavio da kiralananlar arasındaydı. Giresunspor'da zaman zaman parlayan performansı olsa da Abdullah Avcı ve ekibi o bölgeye başka bir isim bakıyor. 750 bin euroluk yıllık maaşının 150 bin eurosunu Trabzonspor karşılaşmıştı. Çeşitli ülkelerden kendisine ilgi var ancak Giresunspor da yeniden kiralamak istiyor. Yönetim yine cebinden para vermek zorunda kalabilir.

Yunus Mallı: Almanya'da uzun süredir düzenli maç oynamayan Yunus Mallı da kontratının son sezonuna girdi. Trabzonspor forması altında başarı yakalayamayan gurbetçi oyuncu 520 bin euro civarında ücret alacak. Fesih yoluna gidilirse bu maaşın en azından bir kısmının ödenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.